Over ons

In de boorwereld biedt Agiva International de perfecte mix van passie en expertise met de betrouwbaarheid van een sterk familiebedrijf. Sinds 1973 is Agiva actief in het ontwerpen, bouwen en vermarkten van boorstellingen. Gaat het nu om water-, milieutechnische of geothermische boringen, wij zorgen voor de perfecte machine op maat met bijhorende uitrusting aangepast op uw toepassingen. Niet alleen via onze innovatieve en technische kijk op de zaak maar ook via een uitmuntende dienst na verkoop, helpen wij de klant om zijn dagdagelijkse operaties te laten renderen. Sinds eind 2020 is onze gloednieuwe thuisbasis op de industiezone Kunstberg in Eeklo.

AGIVA International is ook uw partner voor het aanleveren van alle benodigdheden die betrekking hebben op het boren. Wij maken ons sterk een volledig gamma aan boorstangen, beitels, hamers of instrumenten aan te kunnen leveren. Ook hebben wij een breed gamma van chemicaliën, boorspoelingadditieven en kleikorrels.

Missie

Agiva Int streeft ernaar om een leider te zijn in de toelevering voor grondboormachines en – materieel. De klant wordt begeleid in het maximaliseren van diens rendement, door het ontwikkelen en aanleveren van intelligente oplossingen op maat. Dit, zonder ten allen tijd de duurzaamheid van de geïnstalleerde projecten uit het oog te verliezen.

nl_BENL