Boorbeitels

AGIVA Int’l het adres voor boorbeitels

Bij AGIVA Int’l kan u terecht voor een ruim assortiment inzake boorbeitels. Hierdoor kan u als boorfirma kort op de bal spelen en werken met het juiste werktuig voor ieder boorproject. Wilt u een nog hogere penetratiesnelheid verwezenlijken of hebt u een moeilijk project aan te gaan? Neem dan voorafgaand of tijdens uw project zeker contact op. AGIVA Int’l is immers dé expert op het gebied van boorbeitels. Wij leveren niet enkel de courante types, maar ook datgene wat minder voor de hand ligt. AGIVA Int’l heeft immers een goed uitgerust atelier waar toebehoren kan aangepast en zelfs volledig zelf gefabriceerd kan worden

Soorten beitels

Vleugelbeitels

Bij de vleugelbeitels worden 3 types onderscheiden:

Het eerste is de normale vleugelbeitel. Bij AGIVA Int’l verkopen we vleugelbeitels die op de Europese markt hun gelijke niet kennen. Dit type beitel is de snelst borende beitel na de PDC-beitel en verkrijgbaar in een ruime verscheidenheid aan maten en aantal vleugels. Daarnaast verkopen we ook de PDC-beitel, deze beitel, voorzien van diamant inserts, heeft een zeer hoge penetratiesnelheid. Daarnaast hebben we ook de EarthCrusher beitels, die door de koolstof punttanden een goedkoper alternatief zijn voord e PDC-beitel.

Bij Agiva Int’l kan u ook terecht voor oplasmessen voor vleugelbeitels. Hiermee kan eventueel een speciaal type beitel aangemaakt worden die voldoet voor uw specifieke boormethode, alsook beschadigde messen van een vleugelbeitel vervangen worden. Deze messen hebben we in meerdere diameters beschikbaar.

Rolbeitels

Naast vleugelbeitels heeft AGIVA Int’l ook rolbeitels in het assortiment. Deze boren trager dan vleugelbeitels, maar zijn beter geschikt voor de hardere lagen. We onderscheiden zowel beitels met tanden als met TCI-inserts.

Jet Grouting beitels

Deze Jet Grouting beitels zijn geschikt voor het injecteren van grout na het boren. Deze worden vooral gebruikt bij funderingsboringen.

nl_BENL