Testkits boorspoeling

Bij Agiva International kunt u terecht voor allerhande testkits om verschillende parameters van de boorspoeling te testen.

Test strips worden gebruikt de hardheid van de boorspoeling te weten. Na 15 seconden is er geweten welke hardheid de boorspoeling heeft. Naast een hoge snelheid zijn deze test strips ook zeer betrouwbare testkits.


Marsh Funnel viscometer is een zeer gemakkelijke manier om de viscositeit van de boorspoeling op de werf te weten. Door gebruikt te maken van de trechter, een maatbeker en een stopwacht kan de viscositeit heel gemakkelijk afgelezen worden. Het voordeel van gebruik te maken van een Marsh Funnel viscometer is dat aan de hand van de afgelezen viscositeit bepaalde boorspoelingsadditieven kunnen worden toegevoegd om de viscositeit te verhogen of te verlagen.

Om de pH van de boorspoeling te weten kan er gebruikt gemaakt worden van een pH meter. De digitale pH meter die u bij Agiva International kan terugvinden werkt snel, is makkelijk te ijken en zeer betrouwbaar.
 

Om de dichtheid van de boorspoeling te bepalen raden wij aan de Mud Balance Model 140 te gebruiken. Door zijn speciaal design is het een zeer betrouwbare, accurate en robuuste weegschaal. Hierdoor is deze perfect inzetbaar op de werf.
 

nl_BENL