Pompen met hydraulische aandrijving

Pompen met hydraulische aandrijving voor de grondboorindustrie

Pompen zijn onmisbaar in de boorindustrie, om het geboorde materiaal af te voeren en de bit af te koelen heeft men een boorspoeling nodig, deze wordt in beweging gehouden door pompen die bepaalde drukken en debieten moeten leveren om tot de door u gewenste diepte te raken. Door zijn jarenlange ervaring heeft AGIVA Int’l een uitgebreide kennis opgebouwd over welke pomp het meest geschikt is voor uw boortoren

Centrifugaalpompen

AGIVA Int’l houdt ten allen tijde een basisvoorraad aan vrije aseind centrifugaalpompen van het Italiaanse merk Caprari. Dit soort pompen is uitermate geschikt voor het uitvoeren van spoelboringen. Naast de centrifugaalpompen, verkopen we ook de meest courante slijtageonderdelen. Zodoende kunnen klanten snel uit de nood geholpen worden bij een eventuele panne. De volgende pompen zijn bij ons meestal direct te verkrijgen.

  • CAPRARI MEC MR 65 3/2A
  • CAPRARI MEC MR 80 3/2A
  • CAPRARI MEC A 3/80
  • CAPRARI MEC A2/80

Indien, een pomp toch niet op stock is, kan AGIVA Int’l door goede banden met zijn leveranciers op zeer korte termijn de juiste pomp leveren. 

Vacuümpompen

Verder, verdeelt AGIVA Int’l ook zuigboorpompen van Gormann Rupp of Seltorque. Deze zuigpompen zijn echter enkel op bestelling verkrijgbaar. 

Dompelpompen

Naast centrifugaalpompen verkoopt AGIVA Int’l ook vuilwaterpompen met hydraulische aandrijving.  Ook van deze dompelpompen heeft AGIVA Int’l een stock, om u snel uit te nood te helpen.

  • Ghedini HV17
  • DOA WP25

Op bestelling, kunnen uiteraard ook andere types van deze pompen geleverd worden.

nl_BENL