Agiva Groutmasters

De AGIVA Groutmasters combineren de voordelen van een colloïdaal mixer, een buffertank met agitator en een rotor-stator pomp of een piston pomp. Deze laten toe grout en andere producten homogeen te mengen, zelfs “problematische producten” zoals bentoniet en mengsels met additieven worden homogeen gemend. Door de grote mengkuip kan men het product voorbereiden en in suspensie houden in een buffertank. Bij Agiva zijn er 5 verschillende Groutmasters met verschillende dimensies verkrijgbaar zodat voor elk project een gepast groutpomp gekozen kan worden.

Varano

De Varano is de kleinste Groutmaster die bij ons verkregen kan worden. Door een kleine mengtank van 100 liter, een buffertank van 150 liter en een gewicht van 400 kg is dit de perfecte groutpomp voor op kleine werven mee te werken. Het grote voordeel van de Varano is dat er aanpasbare pomplichamen zijn. Elk pomplichaam heeft zijn eigen pompdebiet en de pompdruk die zeer makkelijk geregeld kunnen worden. Dankzij de 2 inverters is er een zeer lage opstart stroom nodig en kan het toerental van de motor geregeld worden. De groutpomp is er zowel in hydraulische als elektrische versie. 

Indien gewenst kan de elektrische versie van deze machine gehuurd worden.

De Agiva Groutmaster 150/300

De Agiva Groutmaster 150/300 heeft een mengtank van 150 liter, een buffertank van 300 liter en weegt tussen de 800 en 850 kg. Deze pomp is geschikt voor zowel kleine als grotere projecten.

De Agiva Groutmaster 300/1000

Met een mengtank van 300 liter, een buffetank van 1000 liter en een gewicht van 1 250 kg is de Agiva Groutmaster de ideale groutpomp voor de grotere projecten. Door de grote buffertank kan er al een groot volume groutmengsel worden aangemaakt voor de put dient afgegrout te worden. 

De Agiva Groutmaster PNT 80 50 30

Met een mengtank van 300 liter, een buffetank van 500 liter, een gewicht van 1 250 kg en een maximale druk van 120 bar is de Agiva PNT 80 50 30 de ideale groutpomp voor projecten waarbij diepe boringen afgegrout moeten worden. Door de grote buffertank kan er al een groot volume groutmengsel worden aangemaakt voor de put dient afgegrout te worden. 

De Agiva Groutmaster PNT 80 50 S

Met een mengtank van 300 liter, een buffetank van 500 liter, een gewicht van 1 250 kg en een maximale druk van 80 bar is de Agiva PNT 80 50 S de ideale groutpomp voor projecten waarbij diepe boringen afgegrout moeten worden. Door de grote buffertank kan er al een groot volume groutmengsel worden aangemaakt voor de put dient afgegrout te worden.

Indien u deze Agiva Groutmasters te zwaar zijn kunt u kiezen voor de Mac Edil groutpomp. Indien er vaak op zeer grote projecten gewerkt wordt raden wij u aan om gebruik te maken van de Agiva groutcentrale.

Galerij

Videos

nl_BENL